Feltöltődés Harkányban, az Ametiszt Hotelben

Magyarország számos gyógyfürdőben bővelkedik, nagyon nehéz kiválasztani a legjobbat, de így legalább több helyen is kipihenhetjük a munka és a hétköznapok fáradalmait.
Ametiszt Hotel Harkány

Egyhetes nyaralás, hosszú hétvége, vagy akár csak egy éjszaka is tökéletes lehet egy kis kikapcsolódásra. Időnként muszáj a pihenésre is időt szánnunk, hogy a rohanó hétköznapokból egy kicsit kizökkenjünk. Ráadásul egy kis wellness-kényeztetésért a testünk is biztosan hálás lesz.

Tökéletes választás lehet ilyenkor az Ametiszt Hotel Harkány, amely a tökéletes nyugalmat árasztja magából.

Sokan nem szeretik az egy helyben üldögélést egész nap, még akkor sem, amikor egy nyugalmas wellness-hotelbe mennek kikapcsolódni. Aki Harkányba érkezik, annak nem is kell egész napot semmittevéssel töltenie, hiszen a gyógyvizes-, wellness-szolgáltatások mellett akár az aktív pihenésre, kirándulásra is lehetőség nyílik.

A csendes környezet mindenesetre már magában nyugtató hatással van az emberre, aki ide érkezik már az első pillanatban úgy érezheti, hogy a teljes nyugalom elöntötte a testét-lelkét.

Az igényesen, korszerűen berendezett, többnyire teraszos szobákban megkezdhetjük a relaxáló pihenést, vagy akár fel is töltődhetünk a különféle programokra. De, hogy mégis milyen programokkal szolgál Harkány a helyieknek és a turistaként érkezőknek?
Ősszel például részesei lehetünk a kétnapos Harkányi Szüreti Fesztiválnak, az Európai Bordalfesztiválnak, vagy akár drávai sétahajózáson is részt vehetünk.

Ha azonban maradnánk a pihentető kikapcsolódásnál akkor a Hotelben erre teljes mértékben lehetőségünk van. A mindössze 250 méterre lévő Harkányi Gyógyfürdőben masszázsban, pezsgőfürdőben, szaunában is kényeztethetjük magunkat, de természetesen élményfürdőre, strandfürdőzésre vagy akár sportolásra is lehetőség van.

A Harkányi gyógyvíz egyébként igen híres, hiszen a kénes víz igen különleges. A vízben található karbonil-szulfidot tartalmazó kénvegyület ugyanis szinte azonnal felszívódik, így erőteljesebben fejti ki jótékony hatását, mint más szulfátok. Ezért, ha valamilyen mozgásszervi, reumatológiai, bőrgyógyászati vagy nőgyógyászati panaszunk van, tökéletes választás a Harkányi Gyógyfürdő.

A gyógyfürdő mellett egyébként a Harkányi gyógykórház működik, melyben több osztályon várják a például pikkelysömörben szenvedő betegeket a harkányi gyógyvíz jótékony hatásaira építő, hatékony kezelésekkel.

Ha tehát pihentető kikapcsolódásra vágyunk, távol szeretnénk lenni a város zajától, vagy gyógyító kezeléseke, fizikai javulásra vágyunk, mindenképp érdemes ellátogatni a Harkányi Gyógyfürdőbe, és megszállni az Ametiszt Hotelben.

Kapcsolódó cikkek

Így öltözzetek okosan túrázáshoz!

Így öltözzetek okosan túrázáshoz!

A túrázás során nem szabad akármit viselni, hiszen fontos a ruha minősége, szellőzése és számtalan egyéb dolog is. Kattints és tudd meg, mire lesz szükséged.

Nürnbergi Játékvásár 2023 - A világ legnagyobb játékbörzéjét egyszer látnod kell

Nürnbergi Játékvásár 2023 - A világ legnagyobb játékbörzéjét egyszer látnod kell

A szakmai rendezvényen évről évre a leginnovatívabb játékokkal találkozhatunk.

Az olasz borok elbűvölő világa: Toszkána és Piemont között

Az olasz borok elbűvölő világa: Toszkána és Piemont között

Olaszország az egyik legelismertebb borkészítő ország a világon, és két ikonikus borvidékével, Toszkánával és Piemonttal, lenyűgöző gasztronómiai élményeket nyújt a bor szerelmeseinek.